Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid wint de La Liga-titel met een ronde voorsprong
17 Jul

Real Madrid wint de La Liga-titel met een ronde voorsprong

In de 37e ronde van La Liga verloor Barcelona1-2 van CA Osasuna en de ploeg miste de La Liga-titel. Real Madrid won met 2-1 van Villarreal en de ploeg won de La Liga-titel met een ronde voorsprong. Dit is Real Madrid dat na drie jaar opnieuw het kampioenschap wint, alle spelers zijn trots op het voetbalshirts goedkoop.

Real Madrid-speler Sergio Ramos is niet geliefd bij buitenstaanders, maar hij is zeer loyaal aan de Real Madrid voetbalshirt. In dit spel wil teamgenoot Karim Benzema de statistieken van Lionel Messi inhalen om zijn teamgenoot een onbaatzuchtige toewijding te geven. Om voor Real Madrid te vechten om de wedstrijd te winnen, doet Sergio Ramos soms wat domme dingen voor het team. Maar voor Real Madrid-fans is Sergio Ramos het permanente rolmodel van het team. Hij is bereid alle beschuldigingen en beschuldigingen voor het team te dragen.

Het contract van Sergio Ramos loopt af en Real Madrid heeft nog geen contract voor verlenging ondertekend. Als Sergio Ramos niet in Real Madrid blijft totdat hij met pensioen gaat, zal het team veel spelers en fans teleurstellen. Omdat Sergio Ramos voor het team een ​​speler is die oprecht is toegewijd aan de eer van Real Madrid.