Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Roma, een spel dat opnieuw de geest van mensen inspireert
07 Nov

Roma, een spel dat opnieuw de geest van mensen inspireert

Wat is de ware charme van voetbal, Roma bewees het opnieuw in de wedstrijd. Roma scoorde twee doelpunten in blessuretijd en versloeg Lecce met 2-1. Romelu Lukaku trok opgewonden zijn voetbalshirts goedkoop uit en gaf deze aan de fans. Het is dit seizoen echt niet makkelijk voor de Roma-spelers, maar ze kunnen hun winnaarsmentaliteit nog steeds niet opgeven. Toen Romelu Lukaku zijn AS Roma voetbalshirt uittrok en wild en brullend rende nadat hij een doelpunt had gescoord, zagen de mensen dat hij nu veel magerder was en stevigere spieren had.

Roma-fans schreeuwen waanzinnig om de overwinning. Ze begrijpen de verschillende moeilijkheden van de spelers. José Mourinho was opnieuw tot tranen toe geroerd toen hij zag hoe de spelers feestvierden en de fans omhelsden. Roma is de afgelopen twee jaar veel obstakels tegengekomen en heeft keer op keer voor spannende momenten in het spel gezorgd.

De afgelopen jaren zijn er in de Serie A niet veel spannende wedstrijden geweest, maar Roma heeft wel veel klassieke momenten gecreëerd. Fans van de Serie A hebben zich altijd de bijdrage van twee spelers aan de Serie A herinnerd: Paulo Dybala en Romelu Lukaku. Paulo Dybala barstte in de Serie A vele malen in tranen uit en raakte keer op keer de harten van mensen. Romelu Lukaku lijkt de wereld misschien niet te begrijpen, maar hij heeft altijd zijn vaste filosofie over voetbal behouden.