Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
S.S. Lazio kan de Juventus-competitie nog steeds niet winnen
21 Jul

S.S. Lazio kan de Juventus-competitie nog steeds niet winnen

De resterende Serie A in de International Football League is nog niet voorbij en de top vier die momenteel gerangschikt zijn: Juventus, Inter Milan, Atalanta B.C. en S.S. Lazio. Na de 34e ronde scheidde Juventus de punten direct van de tweede plaats met 8 punten. Kan Inter Milan dit seizoen het Serie A-kampioenschap winnen? Atalanta B.C. volgt op de voet, zal het team het historische record veranderen?

S.S. Lazio tijdens het laagseizoen, het team heeft altijd geloofd dat het de score van Juventus kan overtreffen. Gisteravond versloeg Juventus S.S. Lazio met 2-1. Laat S.S. Lazio hun eigen kracht goed zien, ze kunnen nog steeds niet het sterkste team in de Serie A worden. Dit jaar is de Juventus voetbalshirt nog steeds de best verkochte in de Serie A, gevolgd door de Inter Milan voetbalshirt.

Met nog 4 rondes te gaan in de Serie A gelooft het publiek dat Juventus de beste kans heeft om te winnen. Inter Milan is ook het team geworden waar het publiek het meest naar uitkijkt om te veranderen. Alexis Sánchez heeft het sinds de herkansing heel goed gedaan. Voor Alexis Sánchez's toekomst volgend seizoen is de Inter Milan-wedstrijd een cruciale fase voor hem geworden om te spelen.