Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Schalke 04 is gewoon een voetbalclub die spelers ruilt
09 Jun

Schalke 04 is gewoon een voetbalclub die spelers ruilt

De Bundesliga startte de wedstrijd opnieuw, welk team verloor het meest? Het eerste waar het publiek aan dacht was Schalke 04, die van de derde naar de tiende plaats zakte. Schalke 04 had in de laatste 12 ronden 5 gelijke spelen en 7 verliezen zonder overwinning. Waar is het voor? Spelers zijn niet van plan om in het spel te spelen.

Volgens fans van Schalke 04 is het team vanwege de epidemie mogelijk in gebreke gebleven bij het salaris van de speler. Zoveel spelers zijn terughoudend om het FC Schalke 04 voetbalshirt te dragen, hoe kan hun mentaliteit het spel winnen. Het team is de meest meedogenloze plek, zodra de spelers het vermogen verliezen om te gebruiken, worden ze door het team in de steek gelaten. Dan zijn spelers soms het meest gewetenloze beroep, zonder de steun van lonen, zullen ze er ook voor kiezen om op te geven om onderscheidingen voor het team te winnen.

Veel van de huidige spelers zijn van aard veranderd. Het gevoel van eer zijn ze vergeten bij het aantrekken van de voetbalshirts goedkoop. Nu spelen ze meer voor geld. Gezien deze situatie is de voetbalgeest van Schalke 04 gebaseerd op geld, net zoals ze elke keer spelers verhandelen. Schalke 04 is geen echt voetbalparadijs, maar eerder een locatie voor handelsspelers.