Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sébastien Haller scoorde 4 doelpunten in één UEFA Champions League-wedstrijd
17 Sep

Sébastien Haller scoorde 4 doelpunten in één UEFA Champions League-wedstrijd

In deze UEFA Champions League maakte Ajacied Sébastien Haller de meest persoonlijke vier goals in deze speelronde. Ajax versloeg Sporting CP met 5-1 en zorgde voor het grootste verschil in deze ronde. Kunnen ze weer op krachten komen en dit seizoen terugkeren naar de halve finales van de Champions League? Sébastien Haller heeft dit jaar net het AFC Ajax voetbalshirt aangetrokken. Iedereen kon zich zijn optreden niet voorstellen. Uitstekend dus.

Sébastien Haller heeft in de loop der jaren 5 teams meegemaakt, maar zijn bekwaamheid is niet door het team bevestigd. Tijdens de anderhalf jaar van West Ham United kwam Sébastien Haller slechts tot 48 optredens. Sébastien Haller houdt zelfs erg van dit West Ham United voetbalshirt. Hij wil zich in dit team goed stabiliseren en ontwikkelen. Maar toen Frankfurt en West Ham United dat jaar in de problemen kwamen vanwege de transfersom, deed het ook Sébastien Haller zien dat het team niet veel aandacht schonk aan zijn bestaan.

Nadat Sébastien Haller teleurgesteld was vertrokken bij West Ham United tekende hij samen met Ajax een contract van vierenhalf jaar met een transfersom van 22,5 miljoen euro. Sébastien Haller heeft onder leiding van Ajax-trainer Erik ten Hag grote stappen gemaakt. Het is de eerste keer dat hij zich gewaardeerd voelt in dit team. Misschien is dit de gemoedstoestand die wordt gewaardeerd, waardoor Sébastien Haller op zijn best kan presteren in het spel. Veel spelers spelen verschillende sterktes in verschillende teams, en dit is onlosmakelijk verbonden met het vertrouwen tussen het team en de coach.