Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sergio Agüero neemt ook afscheid van Manchester City, dat al tien jaar speelt
30 Mar

Sergio Agüero neemt ook afscheid van Manchester City, dat al tien jaar speelt

In de afgelopen tien jaar was het Kun Agüero voetbalshirt altijd de vertegenwoordiger van Manchester City, en dankzij hem hebben veel fans aandacht aan het team besteed. Nu verlaat Sergio Agüero Manchester City. Hij heeft geen contractverlenging gekregen van het team. Sergio Agüero is vervangen door andere spelers in het team vanwege een blessure buiten het seizoen dit seizoen. Toen Sergio Agüero weer in het spel terugkeerde, zakte zijn vorm aanzienlijk.

Manchester City is Sergio Agüero erg dankbaar voor zijn harde werk de afgelopen 10 jaar. Hij is een van de vaste vertegenwoordigers van het team. Na tien jaar jeugdkilometers draagt ​​Sergio Agüero niet langer het nr. 10 Manchester City voetbalshirt en de fans voelen zich een beetje verdrietig. Iedereen hoopt dat spelers met pensioen kunnen gaan in een team dat hard heeft gewerkt, maar er zijn maar weinig spelers die dit kunnen. In de beroemde clubs in deze jaren, zodra de sterkte van de spelers afneemt, zullen ze worden verlaten door het team.

Manchester City is nu volledig aangepast aan een jongere speler en het is tijd voor Sergio Agüero om het team te verlaten. Sergio Agüero is dankbaar voor deze jaren in Manchester City en hij hoopt dat dit team zich in de toekomst beter zal ontwikkelen. Welke club wordt het volgende voetbalshirts goedkoop van Sergio Agüero? Veel teams zijn niet zeker van de kracht van Sergio Agüero, hij heeft dit seizoen tenslotte te weinig tijd in wedstrijden gespeeld.