Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sergio Ramos legt de juiste psychologische kwaliteit van voetballers uit
24 Oct

Sergio Ramos legt de juiste psychologische kwaliteit van voetballers uit

Andere voetbalshirts goedkoop, hetzelfde geloof, deze zin kan niet passender zijn voor Sergio Ramos. Een wedstrijd tussen Sevilla FC en Real Madrid toonde de persoonlijke voetbalbelangstelling van Sergio Ramos. Na twee jaar verschillende ervaringen hebben mensen een andere Sergio Ramos gezien. Misschien is Sergio Ramos altijd een voetballer met een uitstekend karakter geweest, maar op het moment dat hij het Real Madrid voetbalshirt aantrok, offerde hij tijdelijk zijn individualistische bestaan op voor de ploeg.

In de wedstrijd van Sevilla FC tegen Real Madrid deed Sergio Ramos zijn best om het doelpunt van de tegenstander te onderscheppen en scoorde de op één na hoogste score van 8 punten in de wedstrijd. Sergio Ramos was vroeger speler van Real Madrid, maar nu is hij verdediger voor Sevilla FC. Sergio Ramos weerspiegelt echt de kwaliteit van de speler in het spel. Als hij ervoor kiest om voor Sevilla FC te spelen, zal hij de aanval van Real Madrid volledig verslaan.

Alleen een speler met een stevige houding op het veld, onaangetast door enige emotie, is de ware koning. Sergio Ramos kon ooit zijn tegenstanders tot het einde bevechten voor Real Madrid, maar nu kan hij ook tot het einde vechten voor Sevilla FC. Fans lachten in de jaren tachtig vrolijk na het zien van de wedstrijd tussen Real Madrid en Sevilla FC. Ze herinnerden zich de scènes van de nationale derby in La Liga. Of het nu gaat om oude spelers als Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos of Luka Modric, ze verliezen geleidelijk de kans om aan het spel deel te nemen, dus fans koesteren de scène waarin ze in hetzelfde veld strijden.