Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Slechte prestaties van twee Braziliaanse aanvallers in de Premier League
27 Oct

Slechte prestaties van twee Braziliaanse aanvallers in de Premier League

Nu Neymar geblesseerd was en niet kon deelnemen aan de Braziliaanse wedstrijd, herinnerde iedereen zich plotseling dat de toekomst van de twee jonge Braziliaanse aanvallers zorgwekkend is. De eerste is Richarlison Andrade die het Tottenham Hotspur voetbalshirt draagt. Zijn transfersom in 2022 bedraagt 50 miljoen euro. Er is ook Antony Matheus die een Manchester United voetbalshirt draagt. Aan transfersom is hij in 2022 bovendien 85,5 miljoen euro waard. Beide spelers verhuisden afgelopen zomer voor hoge prijzen naar de Premier League, maar presteerden geen van beiden goed het afgelopen jaar.

Hoewel de resultaten van Tottenham Hotspur aanzienlijk zijn verbeterd, zijn de vaardigheden van Richarlison Andrade ook niet verbeterd. Toen Richarlison Andrade voor Everton speelde, was zijn kracht vrij stabiel en daarom kreeg hij de voorkeur van Tottenham Hotspur. Nadat Richarlison Andrade echter bij Tottenham Hotspur kwam, zijn zijn capaciteiten nooit uitmuntend geweest. De hoofdtrainer is bereid Richarlison Andrade een kans te geven om te presteren, en hoopt bovendien dat de spelers moeilijkheden kunnen overwinnen en dat zelfvertrouwen kunnen herwinnen.

Het afgelopen jaar kreeg Richarlison Andrade door de aanwezigheid van Harry Kane, Son Heung-min en Lucas Moura misschien niet veel mogelijkheden om op te treden. Nu Harry Kane en Lucas Moura het team hebben verlaten, is het tijd voor Richarlison Andrade om zijn kracht te tonen. Als de 26-jarige Richarlison Andrade de kans kan grijpen om op dit moment goed te presteren, kan hij binnen vijf jaar de hoofdspeler van Tottenham Hotspur worden. Antony Matheus van Manchester United presteerde nog slechter. Na 11 wedstrijden in het nieuwe seizoen scoorde hij geen doelpunten of assists.