Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sta erop een deur in mijn hart te bewaken
28 Oct

Sta erop een deur in mijn hart te bewaken

In de 10e ronde van de Premier League versloeg Liverpool thuis Tottenham met 2-1. Minder dan een minuut voor de start van het spel brak Harry Kane van Tottenham door de verdediging van Liverpool en scoorde een doelpunt. De ontspannen scène werd plotseling gespannen en Liverpool-spelers speelden samen om het spel aan te kunnen. De spelers van Liverpool die verenigd van geest zijn, zijn verschillend. In de laatste wedstrijd scoorde Tottenham Hotspur nooit een doelpunt in de daaropvolgende wedstrijd.

In deze wedstrijd scoorde de 29-jarige Jordan Henderson met een Liverpool voetbalshirt zijn eerste doelpunt in Anfield Stadium in 1414 dagen. Dit doelpunt zorgde er ook voor dat Liverpool en Tottenham een ​​gelijkspel scoorden. Wat is de kracht van de andere spelers van Tottenham Hotspur? Iedereen weet het nog steeds niet, vanwege de gebeurtenissen kunnen de spelers van Tottenham Hotspur zich niet verenigen. "Wat anderen ook zijn, ik moet de laatste deur van het team houden." Dit wordt weerspiegeld in Tottenham Hotspur-doelman Paulo Gazzaniga. Als er geen sterke voogd van de doelman is, geloof ik dat Tottenham Hotspur nog meer zal verliezen. Liverpool-spelers vielen moedig het doel van Tottenham Hotspur aan en probeerden steeds opnieuw te scoren. Om de missie en verantwoordelijkheid van de voetbalshirts goedkoop van de keeper te beschermen, probeerde Paulo Gazzaniga de aanval keer op keer met zijn lichaam te blokkeren.

Tegenspoed laat mensen groeien en ziet ook de ware kracht van de spelers. Hoewel niet elke speler goede coaches en teams kan ontmoeten, zolang ze een onwrikbaar eerste hart hebben, geloof ik dat alle inspanningen lonend zijn. Zelfs als God vergat een goede gelegenheid voor hen te regelen, en ze alleen maar de gemoedsrust hoeven te doen, is een overwinning.