Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vergeet het originele hart niet, de speler die loyaal is aan Chelsea
29 Sep

Vergeet het originele hart niet, de speler die loyaal is aan Chelsea

Chelsea's wisseling van coach dit jaar heeft het team in een nieuw tactisch systeem gehouden. Dus op dit moment is er geen grote doorbraak in de uitvoering en de coach is door veel mensen ondervraagd. Nieuwe coaches en nieuwe spelers willen teamteams worden. Wat ze nodig hebben is tijd om te oefenen. Eindelijk in de Premier League zevende ronde Chelsea 2-0 overwinning op Brighton, voor de voetbalshirts goedkoop om de eerste overwinning thuis te winnen

In deze game herkenden we een speler die in stilte heeft betaald voor Chelsea - Willian Borges Da Silva. Willian Borges Da Silva draagt ​​al zes jaar een Chelsea voetbalshirt. Hij houdt van de voetbalcultuur van Chelsea en de geest van de Blues. Willian Borges Da Silva koestert elk team en zijn ervaring heeft hem geholpen loyaliteit, effectiviteit en beloning te begrijpen.

Chelsea verbetert langzaam hun integratie en speelt spel voor spel steeds beter. Willian Borges Da Silva is loyaal aan Chelsea en kan onder alle omstandigheden serieus worden gespeeld. Hoewel hij 31 jaar oud is, is zijn snelheid helemaal niet veranderd. Hij is altijd de meest actieve speler in het team.