Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Vijf spelers scoorden doelpunten in één wedstrijd uit Nederland
13 Oct

Vijf spelers scoorden doelpunten in één wedstrijd uit Nederland

In de Europese competitie in de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 versloeg Nederland Gibraltar met een ruime score 6-0. In dit duel scoorden vijf Nederlandse spelers en Memphis Depay scoorde twee doelpunten binnen 30 minuten. Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd eigenlijk gescoord door verdediger Virgil van Dijk, die na ruim een ​​jaar opnieuw scoorde in de nationale ploeg.

Omdat Virgil van Dijk vorig jaar geblesseerd raakte, nam hij rust en speelde hij een heel jaar niet. Virgil van Dijk is niet vergeten te sporten tijdens het rusten thuis. De Liverpool voetbalshirt en de Nederland voetbalshirt hangen als een spirituele pilaar aan de muur van zijn huis en herinneren hem eraan dat er meer inspanning nodig is om voor zijn carrière te vechten. Virgil van Dijk keerde dit seizoen terug naar Liverpool en heeft geen doelpunten gemaakt, maar de kracht van het team is duidelijk dat hij een effectievere verdediging is geweest.

De prestaties van Memphis Depay in het nationale team zijn nog steeds erg goed, dus zal Barcelona dankzij hem weer opstaan? Sinds Memphis Depay het FC Barcelona voetbalshirt aantrok, scoorde hij 3 doelpunten voor het team. Barcelona staat momenteel op de 9e plaats in La Liga en het record van het team is 3 overwinningen, 3 nederlagen en 1 gelijkspel. Dit is het eerste seizoen dat Barcelona Lionel Messi verlaat. Fans kijken ook uit naar nieuwe uitstekende spelers die het team kunnen ondersteunen.