Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Voetbalontdekker Diego Simeone
27 Jul

Voetbalontdekker Diego Simeone

Het succes van een team is onlosmakelijk verbonden met de training van coaches, en de unieke trainingsmethoden van coaches zijn waar het team wint. Dit jaar dacht ik dat de overdracht van Atl TICO de Madrid van een groot aantal spelers slechte resultaten voor het team zou opleveren. Maar afgaande op de huidige concurrentie, gaat Atl TICO de Madrid de mening van iedereen volledig te boven. Diego Simeone heeft met veel kracht nieuwe spelers geïntroduceerd en is door hem getraind. De spelers zijn allemaal energiek en verenigd om het spel voor het team te winnen.

Atl TICO de Madrid versloeg Real Madrid met 7-3 in de warming-up van vandaag en omhelst de rode en witte voetbalshirts goedkoop. Hoewel het slechts een warming-up was, zagen we een verenigd team onder de spelers van Atl TICO de Madrid. Diego Simeone was niet bedroefd door het vertrek van goede spelers omdat hij altijd geloofde dat goede spelers overal waren zolang hij probeerde ze te vinden. Hij geeft er de voorkeur aan om spelers te cultiveren die tot zijn eigen voetbalstijl behoren, zoals het erven van een geest.

De overwinning van het spel is het beste bewijs van de coach. Diego Simeone heeft altijd van de Atlético Madrid voetbalshirt genoten. Hij voelt dat de kleur en stijl van de Jersey zijn als zijn eigen voetbal. Het is warm en eenvoudig, maar het kan allemaal in één keer worden onthouden. Hij houdt er niet van om voetbal te mooi te maken, verdediging is zijn principe, in feite is doorbraak zijn ultieme doel.