Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Waarom behandelt Real Madrid JAMES RODRÍGUEZ zo?
09 Nov

Waarom behandelt Real Madrid JAMES RODRÍGUEZ zo?

Hoe belangrijk is het voor een speler om een ​​coach te ontmoeten die zijn capaciteiten waardeert. Vandaag zag ik plotseling de foto van JAMES RODRÍGUEZ die een kind knuffelde. De foto is echt heel warm en inspirerend. Om de JAMES RODRÍGUEZ te zien, snelde de kleine jongen van een lange afstand. Toen hij de release van JAMES RODRÍGUEZ zag, zwaaide hij snel met zijn Real Madrid voetbalshirt en schreeuwde naar JAMES RODRÍGUEZ. JAMES RODRÍGUEZ zag hem en liep naar hem toe om de kleine jongen te omhelzen. De kleine jongen was zo opgewonden dat hij niet kon praten en hij wist dat hij huilde. Hij wist dat JAMES RODRÍGUEZ een fout had gemaakt en had JAMES RODRÍGUEZ lange tijd niet over het veld zien rennen. JAMES RODRÍGUEZ moedigt de kleine jongen aan om niet te huilen om dapper genoeg te zijn om het te doen, en uiteindelijk trekt JAMES RODRÍGUEZ zijn voetbalshirts goedkoop uit en laat hem een ​​herdenking achter.

JAMES RODRÍGUEZ's voetbalcarrière is niet zo soepel als anderen. Om de een of andere reden is hij in de steek gelaten door coaches van Real Madrid. In 2017 werd hij zelfs geleend aan FC Bayern München door het team, maar helaas gaf FC Bayern München hem op vanwege blessures. Hij is een speler die zo hard werkt, zelfs als de coach opzettelijk heeft opgegeven. Hij is nog steeds in staat die zelfgedisciplineerde houding te handhaven en erop te staan ​​zijn fysieke fitheid elke dag te oefenen. Hij wacht op de gelegenheid om te komen.

Een goede speler kan altijd veel mensen beïnvloeden. JAMES RODRÍGUEZ is al 28 jaar oud. Kan hij zo wachten? Kijkend naar zijn oprechtheid en liefde voor de fans, maar kan nog steeds niet de hulpeloosheid bedekken die hij uit zijn ogen liet zien. De huidige Gareth Bale van Real Madrid, JAMES RODRÍGUEZ, worden gediscrimineerd door de coach, is het omdat ze gewond zijn geraakt, of waarom?