Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Waarom koos Erling Braut Håland er niet voor om in Borussia Dortmund te blijven?
02 Apr

Waarom koos Erling Braut Håland er niet voor om in Borussia Dortmund te blijven?

Nadat Erling Braut Håland goed presteerde in de Champions League, slaagde hij er ineens in de achtervolging van verschillende clubs. Onder hen zijn de Engelse Premier League en La Liga de meest waarschijnlijke volgende stop van Erling Braut Håland op zijn reis. Hij is nog steeds niet bereid om in de Bundesliga te blijven met een Borussia Dortmund voetbalshirt. Erling Braut Håland zei eerder: hij houdt erg van het FC Bayern München voetbalshirt, maar helaas heeft het team nu veel uitstekende spelers. Erling Braut Håland hoeft zich niet aan te sluiten bij FC Bayern München en het is moeilijk voor hen om hoge transfersom te betalen aan Borussia Dortmund.

Real Madrid wil Erling Braut Håland uitnodigen om mee te doen, het team moet voldoende financieringsruimte vrijmaken. Nadat Real Madrid meer dan een jaar spelers heeft uitgeschakeld, heeft het team nog steeds een aantal gehuurde spelers die niet verkocht zijn. Onder hen is ArsenalMartin Ødegaard het populairst onder andere teams. Gareth Bale lijkt in Real Madrid te zitten tot hij met pensioen gaat. De trui van Martin Ødegaard wordt het embleem van welke club onbekend is. Zijn kracht is nog steeds groot in het nationale team.

Toen Borussia Dortmund vorig jaar Erling Braut Håland contracteerde, had het team al voorbereidingen getroffen voor een toekomstige verkoop. Het is niet eenvoudig om Erling Braut Håland in te schrijven, zijn transfersom is verdubbeld. Manchester United heeft er nu misschien spijt van dat hij Erling Braut Håland in het begin niet heeft aangetrokken, en nu is zijn waarde verschillende keren gestegen. Welk voetbalshirts goedkoop zal Erling Braut Håland uiteindelijk kiezen? Waarom koos hij er niet voor om zijn eigen dynastie op te richten in Borussia Dortmund?