Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Wachten op Arsenal om Chelsea opnieuw te verslaan
31 Dec

Wachten op Arsenal om Chelsea opnieuw te verslaan

2019 is echt een vreselijk jaar voor Arsenal. Het team kan de Champions League niet betreden en het wordt geconfronteerd met de ene mislukking na de andere in de Premier League. In de 20e ronde van de Premier League verloor Arsenal opnieuw van Chelsea. Arsenal werd verslagen door Chelsea, hoewel hij het doel voor was. Arsenal-fans zijn teleurgesteld om naar hun voetbalshirts goedkoop te kijken. Ze durven nog steeds niet te hopen op de nieuwe coach. Het is tenslotte niet mogelijk om het team in korte tijd te reorganiseren.

Zowel Chelsea als Arsenal staan ​​de afgelopen twee jaar voor een nieuwe start. De vorige schitterende prestaties kunnen geen enkele sterkte vertegenwoordigen. Het record van Chelsea is ook een win-win, niet erg stabiele staat. Arsenal is passief geweest in de tweede helft van dit jaar. Het is niet eenvoudig om een ​​spel te winnen. In het begin was Arsenal voetbalshirt de droombestemming van veel spelers, maar nu wordt het niet door iedereen begunstigd.

Tien jaar hebben geweldige resultaten geboekt in Chelsea, en tien jaar in Arsenal, dus het succes van een team wordt gevormd door het spelen tussen spelers en coaches. Het moment van succes is het moment waarop de coach een groep van de beste spelers en een team met de meest stilzwijgende samenwerking bereikt. Liverpool is gedurende 5 jaar zorgvuldig onderwezen door coach Jügen Klopp, dus het kost tijd voor een team om op te staan.