Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Wat voor soort strategie is Antonio conte, coach van Inter Milan, planning
18 Jan

Wat voor soort strategie is Antonio conte, coach van Inter Milan, planning

Wat is er aan de hand met Inter Milan in de winter? Waarom zijn alle oude spelers? Inter Milan kondigde de overdracht van Manchester United-kapitein Ashley jong aan. Hij zette ook officieel de nr. 15 Inter Milan voetbalshirt op om in de media te verschijnen. Ashley Young trad eerder toe tot Manchester United voor £ 17 miljoen, maar nu trad hij toe tot Inter Milan voor £ 1,28 miljoen. Het verschil tussen de twee is te veel om het sterkteverschil te kennen.

Hoewel we niet optimistisch zijn over de oude spelers die coach Inter Milan heeft ingebracht, geloven we nog steeds in de visie van Antonio Conte. Veel spelers die onder zijn leiding niet goed zijn, zijn tenslotte erg goed geworden, dus er moet een eigen strategie zijn om deze spelers van verschillende stijlen te rekruteren. Naast Ashley young waardeert Antonio Conte ook de ervaren speler van Chelsea, Olivier Giroud, en welke veranderingen er zullen gebeuren wanneer deze mensen een team vormen.

De spelers van na de jaren 80 hebben een talent voor voetbal, dus hun kracht is onmetelijk. Hoewel Inter Milan niet hetzelfde is als die dure spelers, heeft de coach een unieke visie om wat meer praktische spelers te vinden. Zullen deze spelers in hetzelfde voetbalshirts goedkoop een historische verandering brengen in Inter Milaan in 2020?