Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Welk team wordt het volgende shirt van CRISTIANO RONALDO?
30 Apr

Welk team wordt het volgende shirt van CRISTIANO RONALDO?

Na het einde van dit seizoen moet CRISTIANO RONALDO mogelijk de Juventus voetbalshirt uittrekken en vertrekken. Toen Lionel Messi vorig jaar het team verliet, droegen fans het nummer 10 FC Barcelona voetbalshirt in de hoop dat deze actie hem zou behouden. CRISTIANO RONALDO wil Juventus verlaten, maar wordt verwelkomd door Premier League-fans. Ze hopen dat CRISTIANO RONALDO kan terugkeren naar Manchester United. Op dat moment droeg CRISTIANO RONALDO het Manchester United voetbalshirt en kreeg hij de voorkeur van de meerderheid van de Premier League-fans. Ze hielden allemaal van deze zelfverzekerde en dappere speler.

Dit seizoen heeft CRISTIANO RONALDO de voorspellingen van Juventus niet gehaald. Hij heeft lange tijd geen doelpunt gescoord. Juventus is veel veranderd door CRISTIANO RONALDO, maar de kracht van het team wordt steeds erger. CRISTIANO RONALDO is nu ook erg in de war, hij weet niet welk team geschikt is om mee te doen aan het spel. CRISTIANO RONALDO hoopt weer terug te keren naar Old Trafford, maar hij is bang dat hij niet bij dat team kan komen. De afgelopen jaren is Manchester United veel veranderd. De toetreding van veel uitstekende spelers heeft niet veel speelruimte opgeleverd.

Welke trui CRISTIANO RONALDO ook draagt, die trouwe fans zullen hem altijd steunen. CRISTIANO RONALDO's meest glorieuze periode was toen hij het Real Madrid voetbalshirt droeg, toen hij het team hielp drie opeenvolgende kampioenschappen te winnen. Real Madrid is van grote betekenis voor CRISTIANO RONALDO, dus tot nu toe zal hij vaak ter plaatse gaan om naar Real Madrid-wedstrijden te kijken.