Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Welke voetbalclub kan het oorspronkelijke idee handhaven?
06 Oct

Welke voetbalclub kan het oorspronkelijke idee handhaven?

Dit jaar zijn Manchester United en Tottenham Hotspur volledig hopeloos en hun record is gedaald. Real Madrid's oorspronkelijke vorm is ook in twijfel getrokken door fans, maar in recente games heeft Real Madrid langzaam het stilzwijgende gevoel van gemeenschap gevonden. Het kost tenslotte tijd en ervaring om een ​​grote stap te zetten. Deze Real Madrid4-2 versloeg Granada Club de F tbol, ​​fans enthousiast gejuicht om Real Madrid voetbalshirt op te heffen, dit is een lang verloren vreugde.

In deze game heeft Karim Benzema een geavanceerd doel. Vervolgens verbrak Eden Hazard perfect zijn record in La Liga en won zijn eerste doelpunt in La Liga voor zijn voetbalshirts goedkoop. Het was het gelukkigste moment van 120 dagen toen hij bij Real Madrid kwam. Eden Hazard stond onder te veel verwachting en druk vanwege zijn status. Psychologische factoren hebben hem de hele tijd ongelukkig gemaakt en het stadion is niet in goede staat. Nadat hij Eden Hazard had zien scoren, ontspande de depressieve uitdrukking op zijn gezicht zich eindelijk, met een schitterende glimlach. Krijg het zelfverzekerde Eden Hazard terug, ik geloof dat hij in de toekomst beter zal zijn.

Laten we in deze competitie de opkomst van enkele teams zien. Granada Club de Ftbol, ​​Red Bull Salzburg en anderen, hun kracht groeit snel. Maar die beroemde families verloren hun echte kracht in de glorie van het verleden. Eer is gemakkelijk te verliezen, en als je voor altijd wilt blijven staan, vergeet dan niet het oorspronkelijke eenvoudige idee.