Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Xavi keert terug bij FC Barcelona als coach
06 Nov

Xavi keert terug bij FC Barcelona als coach

FC Barcelona van dit jaar is misschien wel het meest veranderde moment in de geschiedenis van het hele team. Zowel de interne managers als de coaches van het team hebben een reeks veranderingen ondergaan. Toen Lionel Messi het moeilijkst was, koos Xavi er niet voor om terug te keren naar FC Barcelona. Toen Lionel Messi echter het FC Barcelona voetbalshirt uittrok en vertrok, koos Xavi ervoor om hier terug te keren. Hierin zit een diepe betekenis verborgen. Xavi begrijpt wat Lionel Messi betekent voor FC Barcelona. Als Lionel Messi nog bij FC Barcelona is, moet Xavi zijn gevoelens afwegen en kan hij geen nieuw strategisch model implementeren. Maar als Lionel Messi FC Barcelona verlaat, kan Xavi verschillende hervormingstactieken volop uitproberen in dit team.

Veel seniorenpubliek is niet optimistisch over de coaching van Xavi bij FC Barcelona, ​​ze vinden het niveau van coaching van deze jonge coaches gemiddeld. Chelsea, Arsenal en Juventus hebben eerder jonge coaches ingehuurd om te coachen, maar helaas was het definitieve record niet goed. Chelsea en Juventus hebben senior coaches vervangen en het record van het team is ook verbeterd. Arsenal bleef Mikel Arteta gebruiken en het record van het team bleef gemiddeld.

Xavi keerde opnieuw terug naar FC Barcelona als coach, hij is niet langer de speler die de nummer 6- goedkope voetbalshirts draagt. Kan de geweldige Xavi het lot van FC Barcelona veranderen? Iedereen kijkt uit naar de volgende wedstrijd van FC Barcelona. FC Barcelona promoveerde op dat moment effectief bij Pep Guardiola, die geen ervaring had met coachen in de eredivisie. Iedereen hoopte ook dat Xavi de situatie van het team zou kunnen veranderen.