Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zal Ousmane Dembélé uiteindelijk worden gedumpt door FC Barcelona zoals Lionel Messi
05 Jul

Zal Ousmane Dembélé uiteindelijk worden gedumpt door FC Barcelona zoals Lionel Messi

Ook Ousmane Dembélé zou door FC Barcelona in de maling kunnen worden genomen, net zoals de ploeg vorig jaar Lionel Messi bedroog. In eerste instantie vroeg FC Barcelona Ousmane Dembélé om in het team te blijven en stelde vervolgens een salarisverlaging voor om het contract te verlengen. Uiteindelijk kan het team een ​​geschikte kandidaat hebben en er dan gewoon voor kiezen om op te geven. Iedereen raadde Ousmane Dembélé aan om zich voor te bereiden op het vroegtijdig verlaten van het team, anders komt er geen team bij in het eindresultaat.

Vorig jaar werd Lionel Messi tot het punt van geen terugkeer geduwd en moest hij uiteindelijk de Paris Saint Germain voetbalshirt aantrekken. Hoewel Paris Saint-Germain niet het team was waar Lionel Messi heen wilde, had hij op dat moment geen andere opties. Ousmane Dembélé heeft het dit jaar redelijk goed gedaan, maar er is nog steeds wantrouwen in zijn houding van FC Barcelona. Als Ousmane Dembélé dit FC Barcelona voetbalshirt in zijn bezit wil blijven houden, raadt iedereen hem aan om vroegtijdig de definitieve onderhandelingen met de ploeg te voeren.

FC Barcelona verkeert momenteel in financiële moeilijkheden, dus het maakt niet uit of de spelers gaan of blijven. FC Barcelona heeft nog geen plannen gemaakt om spelers deze zomer vrij te spelen en het team lijkt te wachten op een kans. Dit keer heeft FC Barcelona nog twee gratis spelers erbij gekregen, Andreas Christensen en Franck Kessié zijn relatief stabiel in het oorspronkelijke team.