Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Zelfdiscipline stelt spelers in staat om een langer voetballeven te hebben
21 Aug

Zelfdiscipline stelt spelers in staat om een langer voetballeven te hebben

Het begin van het nieuwe seizoen is een moeilijk startpunt voor Barcelona. De stakers raakten een voor een gewond, wat resulteerde in een tekort aan spelers voor de huidige pioniers. Ousmane Demb l e trad officieel toe tot Barcelona in 2017, toen hij vol vitaliteit was. Het team selecteerde speciaal nr. 11 voetbalshirts goedkoop voor hem, wat een nieuwe start en de geest van het streven naar vooruitgang in het voetbal vertegenwoordigt. Helaas zien we in deze competitie tussen Barcelona en Bilbao dat hij nog steeds zo onvolwassen is als een kind.

Zelfdiscipline is een manier van zelfbeheersing die de gemiddelde persoon niet kan bereiken, maar als een speler dit kan bereiken, is hij het meest verantwoordelijk voor zichzelf. Het talent van Ousmane Demb L re is oneindig potentieel. Helaas is zijn zelfdiscipline zo arm dat hij nu ernstig van zichzelf wordt beroofd. Geen enkele speler is een casual succes, en achter hun succes zit veel inspanning. Beperk uw dieet en versterk uw lichaamsbeweging. kan helemaal niet ontspannen. Spelers zoals Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, etc. zijn zelfdiscipline en hebben de eer die ze nu hebben bereikt. En degenen die hun eigen lichaam negeren en in chaos leven, zullen uiteindelijk verliezen wat ze hebben.

Ousmane Demb l e is nog jong en hoopt oprecht dat hij zijn slechte gedrag voor Barcelona kan bedwingen. Tenslotte kan niet iedereen op 20-jarige leeftijd een FC Barcelona voetbalshirt dragen. Het eigenzinnige gedrag van vroeger is de les van de jeugd van Ousmane Demb L re. hoop dat hij erover kan nadenken en hard kan vechten voor zijn voetbalcarrière in de komende jaren.